![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Konu Araçları | Mesaj Gösterim Modları |
|
|
#1 |
|
Selam bi zamanalr asyab.com ' da uzun bı sure mod'luk yapıyordum baya oldu forumlara bakmayalı yanlız sizlere şunu diye bilirimki bu forumda dilediğiniz bölümlerde isteğinize göre rahatlıkla soru paylasıp ve net bir sekilde cevab almanızı saglıyacaktır beni etkilyen ve bu foruma ceken en buyuk etkende budur. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Administrator
![]() Teşekkürleri: 20
29 mesajına 80 kere teşekkür edildi.
+Rep Puanı : 13
+Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 327 / 1093 |
Serkan hoşgeldin! Bizi unutmadığın ve yorumun için teşekkür ederiz. Resimli program anlatımları seni bekliyor
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Asteğmen
![]() Teşekkürleri: 0
0 mesajına 0 kere teşekkür edildi.
+Rep Puanı : 10
+Rep Seviyesi :
![]() ]Paylaşım: 0 / 0 |
Abi bu foruma destek'de bulunacağım yalnız ilk önce şu askerliğimi bitirip gelmem gerekicek bu foruma hattinden cok paylasım sunacagım bu konuda güvene bilirsin elbette abim ben askerdeyken 500 gb'lik bilgimi formatlamazsa =)) özellikle benim en cok düştügüm konu işletim sistemi ve güncel programlardır bir cok sitede bulunması zor olan paylasımlar yapmayı çok seviyorum örnegin: 1 gün arastırıp google sayafasının sonuna kadar gelip bir site buldum diye sevindigin ohbe buldum dedigin bi program var elbet cıkıyor yanlız bu sefer kırık link olasılıgı fazlasıyla artıyor benim dalımla ilgilenen kısılere bu garantiyi suna bilirim ve güvebe bilirlerde yanlız askerligimi tamamlamam gerek cunku suan forumlara bakmıyorum biraz sanal alemde dolasıp keyif cıkarmak en mantıklısı ee arıcaz bu gunleri =))
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Süper Moderatör
![]() Teşekkürleri: 14
20 mesajına 72 kere teşekkür edildi.