![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Konu Araçları | Mesaj Gösterim Modları |
|
|
#1 |
|
Mrb arkadaşlar site gerçekten güzel olmuş, emeği gecenlerin ellerine sağlık. Yanlız gördüğüm kadarıyla fazla aktif değil, bu konu üzerinde biraz çalışılmalı diye düşünüyorum. Kullanıcının ilgisini çekecek birseyler yapmak gerekiyor. Bu konu hakkında neler yapılabileceğini görüşlerinize açıyorum. Konyamız daha iyilerini hakediyor. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Süper Moderatör
![]() Teşekkürleri: 14
20 mesajına 72 kere teşekkür edildi.
+Rep Puanı : 40
+Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 167 / 838 |
Önemli bir konuya değinmişşin. Bu konuda yöneticilerimizin bir çözüm bulması gerekiyor.
Benim teklifim etki bir reklam çalışması yapmak. Ama Nasıl??? |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Administrator
![]() Teşekkürleri: 20
29 mesajına 80 kere teşekkür edildi.
+Rep Puanı : 13
+Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 327 / 1093 |
Evet arkadaşlar haklısınız bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Mesnevi zaten bu konu üzerine çalışıyor.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Süper Moderatör
![]() Teşekkürleri: 3
8 mesajına 42 kere teşekkür edildi.
+Rep Puanı : 33
+Rep Seviyesi :
![]() ![]() ]Paylaşım: 81 / 816 |
İnş arkadaşlar bu konuda calışmalarımız var ama sizlerin de fikirleriniz varsa bekliyorum
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
Teğmen
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2008
Üye No: 3
Teşekkürleri: 0
1 mesajına 1 kere teşekkür edildi
+Rep Puanı : 0
+Rep Seviyesi :
![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 241 |
Konyanın belli yerlerine reklam afişleri asılmalı. Bence...
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
Süper Moderatör
![]() Teşekkürleri: 3
8 mesajına 42 kere teşekkür edildi.
+Rep Puanı : 33
+Rep Seviyesi :
![]() ![]() ]Paylaşım: 81 / 816 |
ya aslında güzel bir fikir arkadaşlar ama masrafı var ya kacak yapabilriz bunu konyali nasıl olur bu
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
Administrator
![]() Teşekkürleri: 20
29 mesajına 80 kere teşekkür edildi.
+Rep Puanı : 13
+Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 327 / 1093 |
Nasıl kaçak?
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2008
Üye No: 4
0 mesajına 0 kere teşekkür edildi.
+Rep Seviyesi :
![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 422 |
Forum üyelerinden biri bu kişi mesela çok fanatik bir KONYASPOR fanatiği olabilir,lig maçı sırasında elinde bir " KONYALIYIZ.NET " yazan bir pankartla sahaya girer ve koşmaya başlar.Böylece çok ilgi çeken bir tanıtım olur.Hemde bunu tüm haber bültenlerinde haber olarak ayrıca internet haberlerinde de boy gösterir.bu iyi bir kötü örnek teşkil edebilir.İyi örnek olarakda " KONYA ; KONYALIYIZ.NET'ten takip edilir " yazılı bir pankartla tüm maç öncesi ve sonrası röportajlarının arkasında dolanarak reklam yapabilir. :))
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
Asteğmen
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2010
Üye No: 3031
0 mesajına 0 kere teşekkür edildi.
+Rep Seviyesi :
![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 63 |
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle açılan konu güncelliğini yitirmiş, hatta son mesaj yazıldıktan sonra 7 aydan fazla zaman geçmiş olduğu için yazıp yazmamak konusunda çok düşündüm ama aktif kullanıcı sayısındaki azlık beni bu yorumu yapmama itti. Hepinizin bildiği gibi, Facebook kurulurken harward üniversitesinin eski ve yeni öğrencilerin birbirlerini bulmaları için kurulmuştu. Daha sonra kulaktan kulağa, başka üniversitelerede yayılmaya başladı. En sonunda ise işte bugünkü halini aldı. Yani herkes sevdiği güvendiği bir arkadaşını çağırsa burası hareketlenir. Yani ne illegal yollardan afiş asmaya, ne de tonla para verip reklam yapmaya gerek yok. Şimdi Çin atasözü gibi olacak ama ufak bir çıtırtı sesi, çığ düşmesine sebep olabilir :) Saygılarımla..
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
Süper Moderatör
![]() Teşekkürleri: 14
20 mesajına 72 kere teşekkür edildi.
+Rep Puanı : 40
+Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 167 / 838 |
O zaman herkes bi çıtırtı çıkarsın... Çığları buraya düşürelim.
|
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| hakkında, konyaliyiznet |