![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Konu Araçları | Mesaj Gösterim Modları |
|
|
#1 |
|
arkadaşlar konyada gidebileceğimiz tavsiye ettiğiniz adam akıllı UDS ye hazırlayan bildiğiniz bir ingilizce kursu var mı ?
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Asteğmen
![]() Teşekkürleri: 0
1 mesajına 1 kere teşekkür edildi
+Rep Puanı : 10
+Rep Seviyesi :
![]() ]Paylaşım: 0 / 2 |
Maalesef çoğu kursta reading çalışmaları üzerinde pek durulmuyor. Okuma parçalarını anlamadan çözmeye yönelik teknikleri gösteriyorlar. Yani ağırlıklı olarak gramer gösteriyorlar. Kendi kendimize çalışarak halletmek en iyisi. Bu güne kadar çıkmış ve Türkçe çevirilerinin de olduğu paragraf sorularını çözmenin faydalı olacağını düşünüyorum.
|
|||||||||
|
|
|
| Bu mesaj için mehmetk kullanıcısına teşekkür edenler: | konyasekeri (02-27-2012) |
|
|
#3 | |||||||||
|
Asteğmen
+Rep Seviyesi :
![]() ]Paylaşım: 0 / 0 |
MEVLANA Üniversitesinde UDS ve GENEL İNGİLİZCE kursları açmışlar.
ÜDS konusunda beni ikna ettiler. Hocaları baya iyiymiş, Mehmetk'nın söylediğine katılıyorum. Mevlana'daki kursun farklı ve iyi olacak gibi. deneyip göreceğiz ama ilgilinenler bi arasın veya uğrasın bence... |
|||||||||
|
|
|
| Bu mesaj için ITERNITY kullanıcısına teşekkür edenler: | konyasekeri (02-27-2012) |
|
|
#4 | |||||||||
|
Asteğmen
+Rep Seviyesi :
*Mevlana Üniversitesinde de İnce Minare'nin arkasındaki Amerikan Kültür Derneğinde olduğu gibi A1-A2 B1-B2 C1-C2 seviyelerinde olmak üzere 6 kur üzerinden eğitim veriyor.
*1 Kur 120 saat (haftada 10 saat x 3 ay) *Her kurun fiyatı 750 TL + KDV. *Mevlana Üniversitesinin hazırlık hocaları derse girecekmiş... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
Asteğmen
+Rep Seviyesi :
![]() ]Paylaşım: 0 / 0 |
sizin bahsettiğiniz Genel İngilizce kursu.
ÜDS kursunda kur falan olmaz... sadece ÜDS'ye yönelik dersler olur... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
Asteğmen
+Rep Seviyesi :
Avrupa Dil Portfolyasına göre olmaz ama ikişer aylık olmak üzere 3 veya 4'er kur halinde veren kurslar var ÜDS ve KPDS'yi...
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
Asteğmen
![]() Teşekkürleri: 2
0 mesajına 0 kere teşekkür edildi.
+Rep Seviyesi :
![]() ]Paylaşım: 0 / 8 |
infolang dil okulları var. TOEFL, TOEIC, KPDS, IELTS, FCE, CAE ve ÜDS için eğitim ve sertifika alabilirsinz ayrıca genel ingilizce ve mersleki ingilizce eğitim de var. umarım işinize yarar. iyi günler
![]()
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
Asteğmen
+Rep Seviyesi :
![]() ]Paylaşım: 0 / 11 |
Infolang Dil Okulları'nı öneririm.Konuşma odaklı yaklaşımla eğitim veriliyor ve eğlenceli aktivitelerle desteklendiği için sıkılmanıza imkan yok
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
Asteğmen
+Rep Seviyesi :
![]() ]Paylaşım: 0 / 5 |
bir çok kurs var tabi hepsi kendisinin en iyi oldugunu iddia ediyor
ama speaking öğrenmeliyiz konuşmadıkça kelimeleri kullanamayız Infolang dil okullarında yüzyüze eğitim var sınavında faydalı olur hem grammer öğrenirsin hem de dili konuşabilirsin
|
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| konya uds kurs |