![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Konu Araçları | Mesaj Gösterim Modları |
|
|
#1 |
|
insanlar değişik yollarla kendilerine yardım ararlar. günümüz dünyasında internetin yeri malum. sanal ortamda insanlara çözümler bulmabilmekte ya da sanal ortamda insanlar kendi sorunlara benzerlerle karşılaşınca mukayese edip çıkarımlar sağlayabilmektedir. sitemizi baştan aşağı inceledim ve eğitim, ruhsal durumlar, dert yaz bölümü, dertleşme, vb. bölümlerin olmadığını gördüm. konyalı hemşerilerimizinde sorunları olabilir mutlaka ve insan çıkmazlara girince yardım arar, paylaştıkça dertlerini azaltmış olur. sitemizde böyle bir bölüm olsa, dertlere derman arasak? çünkü konyamızda çok dertler, sorunlar paylaşılası durumlar mevcut. neden bu site üzerinden de yardım etmeyelim? bunlar fikirlerim değil yaşadıklarım ve gözlemlerim. konyanın en büyük okullarından birinde psikolojik danışman olarak çalıştığım için konyanın sorunları çözme şeklini iyi bildiğimi düşünüyorum. bir çok kişi destek alamıyor, sorunlarını dile getiremiyor ya da ne yapacağını bilmiyor. modern dünya rahatlıkla beraber stresli bir yaşamı da bizlere sunduğu için günümüzde bu alandaki paylaşımların önemli olduğunu düşünüyorum sizler ne dersinizi bu konuda ? |
|
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Süper Moderatör
![]() Teşekkürleri: 14
20 mesajına 72 kere teşekkür edildi.
+Rep Puanı : 40
+Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 167 / 838 |
Sitemizde bir psikolojik danışman olması güzel birşey, Genel Sohbet Odası aslında bu tür paylaşımlar olsun, dertleşme olsun, alakasız bir düşüncelerin paylaşımı için kullanıllanılabilir.
Ayrıyeten bir bölümde açtırabiliriz. Bu konuya olan rabet önemli... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Asteğmen
![]() Teşekkürleri: 0
1 mesajına 1 kere teşekkür edildi
+Rep Puanı : 10
+Rep Seviyesi :
![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 55 |
bekleyeceğiz o zaman... arz talep durumuna göre böyle bir istek oluşursa ben yarımcı olmak isterim
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Süper Moderatör
![]() Teşekkürleri: 14
20 mesajına 72 kere teşekkür edildi.
+Rep Puanı : 40
+Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 167 / 838 |
Genel Sohbet Odası na bir konu açabilirsiniz bu konuyla alakalı, bende sabitlerim. İsteyen sıkıntısını yazar...
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
Asteğmen
![]() Teşekkürleri: 0
1 mesajına 1 kere teşekkür edildi
+Rep Puanı : 10
+Rep Seviyesi :
![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 55 |
evet burada dert yaz, derdini söyle, içini dök vs. başlıkları sabitlenebilir. tabi ben daha yeni üyeyim. hızlı olmamalı... sizler bilirsiniz tabi site yönetimi olarak. ama böyle birşey düşünürseniz başlığı aktif tutabilirim
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
Administrator
![]() Teşekkürleri: 20
29 mesajına 80 kere teşekkür edildi.
+Rep Puanı : 13
+Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 327 / 1093 |
Yazım Alanı bu iş için kullanılabilir isterseniz gereken yetkiyi de verebiliriz. Kullanıcıların ilgilenmesi halinde ayrı bir forum bölümüde oluşturabiliriz.
|
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| psikoloji, sorunlar, stres, yardım, yaşam |