![]() |
|
|
#1 |
|
Sevgili Arkadaslar öncelikle hepinize saygılar sevgiler. Sitenize yeni üye oldum.Gördüğüm kadarıyla askeri rütbeleme sistemi sizde de mevcut. Ama üzüldüğüm bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bilindiği gibi askeri rütbelerin en büyüğü orgeneraldir.TSK de ise en büyük lider GenelKurmay Başkanıdır. Bunu hepimiz biliyoruz.Orgeneral rütbesinin üstü ise Mareşal'dir ve bu rütbe ülkemizde sadece ve sadece Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e aittir.Gördüğüm kadarıyla site yöneticisinin buradaki rütbe karşılığı Mareşal'dir. Türkiye Cumhuriyeti'nde Mareşal rütbesini Ulu Önderimizden başkası kullanmazken siz neden kullanıyorsunuz? Bu konu hakkında gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Umarım yazdıklarımı yıkıcı olarak değil yapıcı olarak görürsünüz. İyi Forumlar... |
|
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Administrator
![]() Teşekkürleri: 20
29 mesajına 80 kere teşekkür edildi.
+Rep Puanı : 13
+Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 327 / 1092 |
Bilindiği üzere Mareşal rütbesi Mustafa Kemal ve Fevzi Çakmak olmak üzere 2 kişiye verilmiştir.
Biz kendimizi onlara eşdeğer yada üstün tuttuğumuz için bu rütbeyi vermedik. Bu bir forum esprisidir forumdaki üstünlüğü simgelemek için kullanılır. Bir çok forumda da bu böyledir. Forum kullanıcıları bu rütbelendirme sistemini sevdikleri için bizde bunları kullanıyoruz. Daha güzel bi derecelendirme paketi önerirseniz bizde seve seve kullanırız. Atalarımızın ruhları şad olsun. Sizin vesilenizle tekrar hatırladık. Teşekkürler |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Süper Moderatör
![]() Teşekkürleri: 3
8 mesajına 42 kere teşekkür edildi.
+Rep Puanı : 33